FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Kućanice" bi uskoro mogle oduševljavati očajne Kineskinje

ŠANGAJ, 21. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Kineske gledateljice kojeočajnički nastoje pobjeći od sumornoga televizijskog programa, uskorobi mogle imati razloga za slavlje.
ŠANGAJ, 21. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Kineske gledateljice koje očajnički nastoje pobjeći od sumornoga televizijskog programa, uskoro bi mogle imati razloga za slavlje.

Dogodovštine Susan, Bree, Lynette i Gabrielle u američkoj hit seriji "Kućanice" mogle bi biti prevedene na mandarinski potkraj godine i prikazane na kineskoj televiziji, piše u četvrtak dnevnik Shanghai Daily.

Američka postaja ABC pregovara s Kineskom televizijom o prikazivanju prve sezone "Kućanica", pišu novine citirajući neimenovanog kineskog televizijskog dužnosnika.

No, mračna humoristička serija, nominirana za 15 Emmyja, morat će se natjecati s piratskim DVD verzijama serije, već u prodaji na kineskim ulicama za manje od četiri dolara.

Kineska vlada zadržava pravo nad medijima kako bi osigurala da ništa pikantno ili politički osjetljivo ne prodre na ekrane ili u tisak, iako je zadnjih godina ublažila kriterije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙