FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zaprešiću poginuo motociklist

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Nakon pada s motocikla, sinoć u Ulicibana Jelačića u Zaprešiću, poginuo je motociklist čiji identitetpolicija još nije sa sigurnošću utvrdila, jer je vozio neregistriranuhondu, a kod sebe nije imao nikakvih dokumenata.
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Nakon pada s motocikla, sinoć u Ulici bana Jelačića u Zaprešiću, poginuo je motociklist čiji identitet policija još nije sa sigurnošću utvrdila, jer je vozio neregistriranu hondu, a kod sebe nije imao nikakvih dokumenata.

Vozeći motocikl honda CBR 1000, probnih zagrebačkih tablica, muškarac se kretao istočnom stranom Jelačićeve ulice u smjeru sjevera. Izlaskom iz blagog lijevog zavoja zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad motociklom, sletio s ceste i udario u betonske temelje kolnog ulaza kuće u Jelačićevoj ulici 60.

No ni tada se nije zaustavio, pa je udario u dvorišnu betonsku ogradu i od siline udara ponovno "odletio" na cestu. Motocikl se odbačen preko ograde pao u dvorište kuće u Jelačićevoj ulici 60.

Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a preminuo je u kolima hitne pomoći na putu do bolnice.

U policiji tvrde da je jedan rođak stradalog prepoznao motor i identificirao vozača, no ti podaci još nisu provjereni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙