FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Istarskom ipsilonu poginuli vozač i suvozač na motoru

PAZIN, 3. srpnja 2005. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći, koja sedogodila na čvorištu Cerovlju na Istarskom ipsilonu danas u 13,32sata, poginuli su 21-godišnji I.H. i 22-godišnji N.N., obojica izRovinja, izvijestio je nakon očevida istražni sudac Županijskoga sudau Puli Svetislav Vujić.
PAZIN, 3. srpnja 2005. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila na čvorištu Cerovlju na Istarskom ipsilonu danas u 13,32 sata, poginuli su 21-godišnji I.H. i 22-godišnji N.N., obojica iz Rovinja, izvijestio je nakon očevida istražni sudac Županijskoga suda u Puli Svetislav Vujić.

Vozeći se iz smjera Pazina prema Učki na motoru yamahi, mladići I.H. i N.N. su zbog neprilagođene brzine prešli lijevu stranu kolnika i izravno se sudarili s mercedesom C220, njemačkih registarskih oznaka HH-FX 7485, u kojem su bili njemački državljani, bračni par s troje djece.

Dvoje putnika u mercedesu lakše je ozlijeđeno, a vozač i suvozač na motoru na mjestu su poginuli.

Motocikl je, naime, nakon izravnog sudara s automobilom preletio preko metalne ograde i završio izvan kolnika, a pritom mu je eksplodirao i spremnik za benzin.

Osim istražnog suca Županijskoga suda u Puli, očevid su obavili i prometni policajci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙