FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog jake bure zatvoren Krčki most za I. skupinu vozila

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Ceste su mokre u sjeverozapadnoj isrednjoj Hrvatskoj, te na srednjem Jadranu, a promet je nešto gušćiprema moru, zbog jake bure večeras od 22,15 sati zatvoren je Krčkimost za I. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle i vozila sa kampkućicama), izvijestio je Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Ceste su mokre u sjeverozapadnoj i srednjoj Hrvatskoj, te na srednjem Jadranu, a promet je nešto gušći prema moru, zbog jake bure večeras od 22,15 sati zatvoren je Krčki most za I. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle i vozila sa kamp kućicama), izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Na Zagrebačkoj obilaznici stvorila se spora kolona vozila duga 2 kilometra od Buzina prema Ivanjoj Reci, odnosno u smjeru zapada, zbog radova na mostu Sava.

Na autocesti A1 Zagreb-Split, na prilazu tunelu Mala Kapela s obje strane, postavljena je prometna signalizacija, kako bi se pravodobno dva traka svela u jedan i time izbjegli prometni čepovi pred tunelom.

Večeras u 23 sata, te u 5 sati ujutro, minirat će se južna cijev tunela Čardak na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, pa će promet biti prekinut između tunela Javorova Kosa i Čardak.

Jak vjetar puše na dionici od Kikovice do tunela Tuhobić.

Sutra, 2. srpnja, od 4 do 14 sati vrijedi zabrana kretanja teretnim vozilima iznad 7,5 tona, na važnijim državnim cestama.

Zabrana je na snazi i u nedjelju, 3. srpnja, od 12 do 23 sata.

Na izlazu iz Slovenije prema graničnom prijelazu Macelj kreće se kolona osobnih vozila duga oko 7 kilometra.

Kolona teretnih vozila na izlasku iz Hrvatske na GP Bajakovo duga je oko 2,5 kilometra, i čeka se oko 6 sati.

Na Bregani teretnjaci čekaju 3 do 4 sata na ulasku u Hrvatsku.

Zbog intenzivnih građevinskih radova na GP Bregana na ulasku u Republiku Hrvatsku često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa HAK preporučuje međunarodne granične prijelaze Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.)

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙