FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi poslovi Ericsson Nikole Tesle u Bjelorusiji

ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Kompanija Ericsson Nikola Teslapotpisala je ugovor s bjeloruskim operatorom nepokretne mreže,Beltelecomom za isporuku tandem AXE centrale za grad Gomel, vrijednu 4milijuna kuna, objavili su iz kompanije.
ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Kompanija Ericsson Nikola Tesla potpisala je ugovor s bjeloruskim operatorom nepokretne mreže, Beltelecomom za isporuku tandem AXE centrale za grad Gomel, vrijednu 4 milijuna kuna, objavili su iz kompanije.

Riječ je o trećem u nizu poslova kojega je Ericsson Nikola Tesla ove godine ugovorio s Beltelecomom, a koji su usmjereni na modernizaciju infrastrukture nepokretne mreže toga operatora.

Ugovoreni komunikacijski sustav treba biti isporučen i pušten u rad najkasnije do početka prosinca ove godine.

Osim toga, u prvom dijelu srpnja Ericsson Nikola Tesla potpisao je ugovor o proširenju GSM sustava s prvim bjeloruskim operatorom mobilne mreže, tvrtkom JV MDC Velcom.

Ugovor vrijedan 202,3 milijuna kuna uključuje nadogradnju osnovnog Velcomovoga GSM sustava, nakon čega će pokretna mreža toga operatora moći uslužiti 2 milijuna krajnjih korisnika.

Ugovorom je obuhvaćena implementacija nove komutacijske, radio i transmisijske opreme i intelektualne platforme, koja će kupcu omogućiti uvođenje usluga Prepaid, VPN i drugih suvremenih rješenja za njegove korisnike, te isporuka profesionalnih usluga. Realizacija ovog posla očekuje se do kraja ove godine.

Uz ugovore koje je u srpnju ove godine Ericsson Nikola Tesla potpisao s bjeloruskim kupcima pozicija kompanije na tom tržištu s velikim poslovnim potencijalom dalje je učvršćena, istaknuli su u Ericsson Nikoli Tesli te dodali kako će im uspješna realizacija ugovorenih poslova otvorit vrata prema razvoju poslovanja u tom dijelu svijeta.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙