FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: NATO oslobodio Karadžićevog sina

MOSTAR, 17. srpnja 2005. (Hina) - Pripadnici NATO snaga u BiH pustilisu u nedjelju ujutro iz desetodnevnog pritvora Aleksandra SašuKaradžića, sina najtraženijeg haškog bjegunca Radovana Karadžića,objavljeno je iz Zapovjedništva NATO-a u BiH.
MOSTAR, 17. srpnja 2005. (Hina) - Pripadnici NATO snaga u BiH pustili su u nedjelju ujutro iz desetodnevnog pritvora Aleksandra Sašu Karadžića, sina najtraženijeg haškog bjegunca Radovana Karadžića, objavljeno je iz Zapovjedništva NATO-a u BiH.

"NATO ima obvezu uhititi optužene za ratne zločine. Bjegunci optuženi za ratne zločine i oni koji im pružaju potporu predstavljaju glavnu prijetnju održavanju mira u BiH, razvoju zemlje i njezinom napretku", ističe se u nedjeljnom priopćenju NATO-a.

Dodaje se kako su NATO-vi vojnici uhitili sina Radovana Karadžića u okviru mandata koji imaju međunarodne sigurnosne snage u BiH, te da su prema njemu postupali sukladno međunarodnim standardima.

Nije poznato gdje su NATO-vi vojnici držali u pritvoru Sašu Karadžića niti jesu li ga ispitivali o mjestu boravišta njegova oca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙