FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Croatia Airlines: nije bilo bliskog susreta zrakoplova na hrvatskom nebu

ZAGREB, 14. srpnja 2005. (Hina) - Nacionalna zrakoplovna kompanijaCroatia Airlines demantirala je večeras da se u hrvatskom zračnomprostoru prije deset dana dogodio, kako objavljuje sutrašnji brojVečernjeg lista, bliski susret zrakoplova Croatia Airlnesa i slovenskezračne kompanije Adria Airways.
ZAGREB, 14. srpnja 2005. (Hina) - Nacionalna zrakoplovna kompanija Croatia Airlines demantirala je večeras da se u hrvatskom zračnom prostoru prije deset dana dogodio, kako objavljuje sutrašnji broj Večernjeg lista, bliski susret zrakoplova Croatia Airlnesa i slovenske zračne kompanije Adria Airways.

Glasnogovornica Croatia airlines Ksenija Žlof kazala je da demantiraju naslovnu stranu, na kojoj piše "Drama na hrvatskom nebu - umalo sudar" i tvrdnje u tekstu, te da isključuju mogućnost da se taj susret u zraku dogodio.

Glasnogovornica ističe da je tvrtka zgranuta naslovnicom jer za nju nije bilo razloga, budući su na izričito pitanje novinarke Večernjeg lista je li se taj bliski susret dogodio, odgovorili da tvrtka nije dobila takvih dojava. To je, kaže glasnogovornica, potvrdila i hrvatska kontrola zračne plovidbe i sam slovenski prijevoznik Adria Airways.

U tekstu "Umalo sudar aviona zbog gužve na nebu" kaže se kako se "navodno dogodio susret aviona Croatia Airlnesa i Adria Airwaysa", o čemu je Večernji list izvijestio "izvor iz Zračne luke". Kaže se također kako dojavu o tome u Croatia Airlinesu nemaju, ali da ne isključuju magućnost da se to dogodilo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙