FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski ministar obrane pod sumnjom da se "ilegalno" vratio u državu

LJUBLJANA,15. lipnja(Hina) - Slovenski ministar obrane Karel Erjavecodbacio je u srijedu na konferenciji za novinare kao "trač" koji neželi komentirati navode medija da je jednotjednu turneju po Europizavršio "ilegalnim" ulaskom u državu. (Hina) xlfia ysd
LJUBLJANA,15. lipnja(Hina) - Slovenski ministar obrane Karel Erjavec odbacio je u srijedu na konferenciji za novinare kao "trač" koji ne želi komentirati navode medija da je jednotjednu turneju po Europi završio "ilegalnim" ulaskom u državu.

Njegov zrakoplov je, navode mediji, umjesto na civilnom dijelu ljubljanskog aerodroma Brnik sletio u vojnom dijelu zračne luke tako da ministar nije obavio carinske i druge formalnosti.

"Prema mojoj informaciji pravila nisu bila kršena", rekao je Erjavec kojega mediji kritiziraju da je na put poveo i suprugu i umjesto civilnom linijom putovao posebno unajmljenim privatnim zrakoplovom.

Erjavec je rekao da ga je supruga pratila jer je zajedno s njim bila pozvana na večeru s glavnim tajnikom NATO saveza Jaapom de Hoop Shefferom, a da je posebni avion korišten zbog nabijenosti programa koji se odvijao u više država.

(Hina) xlfia ysd

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙