FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvrtka Nexcom otvorila prve G-Phone govornice na Jadranu

ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Nexcom d.o.o., koja je ovegodine dobila dozvolu za fiksnu telefoniju, otvorila je prve hrvatske"G-PHONE call shopove" ("globalne telefonske govornice") duž Jadranskeobale, putem kojih se mogu uspostaviti telefonski pozivi premainozemstvu uz uštedu i do 50 posto.
ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Nexcom d.o.o., koja je ove godine dobila dozvolu za fiksnu telefoniju, otvorila je prve hrvatske "G-PHONE call shopove" ("globalne telefonske govornice") duž Jadranske obale, putem kojih se mogu uspostaviti telefonski pozivi prema inozemstvu uz uštedu i do 50 posto.

Riječ je o, kako se doznaje od voditeljice marketinga Nexcoma Ivane Krvarić, posebnim telefonskim govornicama (u formi polukružne kabine), postavljenim u Internet centrima u devet obalnih gradova, od Istre do Dubrovnika.

Već u prvim danima te su govornice, napominje Krvarić, izazvale dobar 'odaziv' domaćeg stanovništva i posebno stranih turista.

Govornice, dodaje, funkcioniraju na tehnologiji VoIP-a (Voice over Internet Protocol) tj. glas preko internet protokola, što i inače čini temelj rada te tvrtke.

U planu im je taj tip govornica proširiti i u unutrašnjost zemlje.

Tvrtka Nexcom d.o.o. (sjedište u Zagrebu) osnovana je 2001. godine i u većinskom je vlasništvu međunarodne tvrtke Nexcom Telecommunication LLC (sjedište u SAD-u), koja pak djeluje u 14 europskih zemalja i SAD-u.

Bavi se pružanjem alternativnih telekomunikacijskih usluga koristeći napredna tehnološka rješenja i moderne internet tehnologije nove generacije za prijenos glasa i podataka uz smanjene troškove (VoIP). Zapošljavaju 15 djelatnika, a na hrvatskom su tržištu poznati i po tome što su prvi ponudili usluge međunarodnih poziva putem tzv. HitMe prepaid kartice.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙