FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rim se priprema za teroristički napad

RIM, 13. srpnja 2005. (Hina) - Rim se priprema za mogući terorističkinapad i u bolnicama talijanskog glavnog grada mora stalno bitislobodnih između 100 i 300 kreveta, izjavio je u srijedu šef rimskepolicije Achille Serra.
RIM, 13. srpnja 2005. (Hina) - Rim se priprema za mogući teroristički napad i u bolnicama talijanskog glavnog grada mora stalno biti slobodnih između 100 i 300 kreveta, izjavio je u srijedu šef rimske policije Achille Serra.

Pod posebnom prismotrom je najmanje 30 objekata u Rimu koje bi mogli napasti teroristi, a prema izjavi bivšeg imama iz Carmagnole, Abdela Qadera Fadlallaha Mamoura, sljedbenika Bin Ladena, koji je bio izbačen iz Italije, priprema se napad na Italiju.

"U roku od šest mjeseci Italija će biti napadnuta kemijskim otrovima. Došao je trenutak da se napadne Berlusconija i to će se ubrzo dogoditi", rekao je Abdel Qader Fadlallah Mamour, u intervjuu za emisiju Controcorrente, televizije Sky TG24, koja će biti objavljena u srijedu uvečer, ali je izvode već u srijedu ujutro objavila talijanska agencija ANSA.

Mamour je rekao da su gradovi-kandidati koji će biti napadnuti oni koji su simbolični za Italiju i svijet, odnosno Rim, Milano, Bologna i Venecija. Oružje koje će biti upotrebljeno trebalo bi biti nekonvencionalno kao što otrovni plinovi. Mamour je rekao kako bi napad trebale izvršiti brigade "Abu Hafs Al Masri", koje su preuzele odgovornost za atentate u Londonu i Madridu.

"Uzaludno je u Italiji tražiti napadače kao što sada čine u Engleskoj, jer će oni stići s Balkana, iz Njemačke ili Francuske", rekao je Mamour.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙