FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sky TV: U autobusu na trgu Tavistock poginuo napadač-samoubojica

LONDON , 12. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Među žrtvama koje su poginule učetvrtak u eksploziji autobusa na londonskom trgu Tavistock bio je inapadač-samoubojica, izvijestila je u utorak televizija Sky Newspozivajući se na policijske izvore, te dodala kako nije poznato je linapadač želio detonirati bombu u autobusu ili drugdje, prenoseagencije.
LONDON , 12. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Među žrtvama koje su poginule u četvrtak u eksploziji autobusa na londonskom trgu Tavistock bio je i napadač-samoubojica, izvijestila je u utorak televizija Sky News pozivajući se na policijske izvore, te dodala kako nije poznato je li napadač želio detonirati bombu u autobusu ili drugdje, prenose agencije.

Sky također javlja kako forenzičari pretpostavljaju da bi glava pronađena blizu mjesta tragedije mogla pripadati napadaču-samoubojici.

Scotland Yard za France presse nije potvrdio informacije, no tijekom dana trebala bi se održati konferencija za novinare na kojoj će se saznati više pojedinosti, prenosi Reuters.

Od ukupno 52 stradalih u četiri napada koji su se dogodili u četvrtak u središtu Londona, 13 osoba poginulo je u eksploziji u autobusu. U sklopu akcije provedene zbog napada, londonska policija u utorak ujutro uhitila je više osoba, javile su agencije.

Scotland Yard također je u utorak izvijestio kako je britanska policija evakuirala željezničku postaju Luton sjeverno od Londona i parkiralište oko nje, jer se ondje nalazio automobil za koji se sumnja da bi mogao biti povezan s terorističkim napadima u središtu grada. Željeznička postaja zatvorena je oko 13.45, a policija istražuje automobil.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙