FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 9,30 sati

ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30sati.
ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.

ZADAR - U starom dijelu Zadra jutros je u 4,10 sati eksplodirao osobni automobil, koji je potpuno izgorio, izvijestio je Državni centar 112. Nakon što se čula eksplozija, dojavljen je i požar na Poluotoku. Vatrogasci i policija izišli su na mjesto događaja - Trg sv. Frane, gdje je gorio osobni automobil. Požar je brzo lokaliziran, a ugašen je u 5,45 sati. Uzrok eksplozije i požara za sada nisu poznati. Očevid je u tijeku.

ZAGREB - Kolnici su mokri na sjeverozapadu zemlje, te u dijelu Primorja i Dalmacije. Magla mjestimično smanjuje vidljivost u Slavoniji, Lici i Gorskome kotaru. Na graničnim je prijelazima promet rijedak, pa nema zadržavanja. U trajektnim lukama nema čekanja na ukrcaj. Sutra se na važnijim cestama očekuje srednje gust promet, prognozira Hrvatski autobklub. Povremeni zastoji mogući su na dionicama na kojima traju radovi. Teretni promet bit će gušći na izlasku preko Maclja i Bajakova, te na ulasku preko Bregane, dok se osobna vozila neće zadržavati. U trajektnim se lukama neće čekati na ukrcaj.

ZAGREB - Promjenljivo, povremeno s kišom, te pljuskovima i grmljavinom. Ponegdje može biti i izraženijeg grmljavinskog nevremena, osobito u istočnim i južnim predjelima. Vjetar slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura u kopnenim krajevima između 17 i 22, na Jadranu od 23 do 28 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙