FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 15,30 sati.
ZAGREB, 25. lipnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 15,30 sati.

ZAGREB - U povodu svečanog otvorenja autoceste Zagreb-Split od nedjelje, 26. lipnja, od 6 sati, do ponedjeljka, 27. lipnja, do 6 sati, Hrvatske autoceste i Autocesta Rijeka-Zagreb omogućit će besplatno korištenje autoceste svim korisnicima koji iz smjera Zagreba i Rijeke putuju prema Splitu i obrnuto, izvijestili su iz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka. Nakon sutrašnjeg završetka svečanosti otvorenja autoceste Zagreb-Split, dionica Pirovac-Vrpolje, u dužini od 33 kilometra, bit će za korisnike autoceste otvorena za promet od ponedjeljka 27. lipnja, od 6 sati, ističu u Ministarstvu.

PULA - Prema izvješću istarske Policijske uprave, na trima graničnim prijelazima u Istri - Plovaniji, Kaštelu i Požanama do podnevna nije bilo većih gužvi. U Hrvatsku je ušlo 24.130 stranih turista i 1.195 domaćih. Istodobno su iz Hrvatske otputovala 12.242 stranca i 796 hrvatskih građana. Istarska Policijska uprava izvijestila je da gužve na izlazima ima sa slovenske strane granice jer slovenska policija i carina detaljno pregledavaju gotovo svako vozilo.

ZAGREB - Promet prema moru vrlo je gust, a s graničnih prijelaza pristiže velik broj vozila, pa se dijelom autoceste od Zagreba prema moru povremeno vozi usporeno u kolonama i uz zastoje, navodi Hrvatski auto-klub u izvješću od 14,55 sati. Na autocesti A1 Zagreb-Split, na Bosiljevu kolona vozila duga je oko 6 kilometara, a prema Rijeci se prometuje normalno. Kod sjevernog portala tunela Sv. Rok, također se povremeno vozi usporeno u koloni prema Zadru, a kolona je duga oko 4 kilometra. Na Ličkoj magistrali vozi se bez zastoja. Na većini graničnih prijelaza pojačan je putnički promet na ulazu u Hrvatsku, no uglavnom se ne čeka dulje. Pojačan je promet na izlazu iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo, te izlazak putničkih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Velik je priljev vozila u trajektne luke na kopnu, pa na opterećenijim linijama trajekti neprestano plove. Na prilaznoj cesti za Jablanac stvorila se kolona vozila duga oko 2,5 kilometra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙