FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sky TV: 45 mrtvih, 1000 ranjenih u Londonu

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Najmanje 45 osoba je poginulo, atisuću ozlijeđeno, od čega 150 teško, u višestrukim eksplozijama kojesu u četvrtak ujutro pogodile London, objavila je britanskatelevizijska postaja Sky TV pozivajući se na bolničke izvore.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Najmanje 45 osoba je poginulo, a tisuću ozlijeđeno, od čega 150 teško, u višestrukim eksplozijama koje su u četvrtak ujutro pogodile London, objavila je britanska televizijska postaja Sky TV pozivajući se na bolničke izvore.

Dužnosnici snaga sigurnosti potvrdili su da ima mrtvih na svim mjestima na kojima su odjeknule eksplozije. Procijenili su također da je riječ o koordiniranom napadu za koji su odgovorni međunarodni teroristi.

Britanska vlada istodobno šuti o broju žrtava, a policija službeno još spominje dvije poginule i 150 ranjenih osoba, prenosi AFP.

Bolnica St. Mary, u blizini jedne od napadnutih postaja podzemne željeznice, primila je 36 ozlijeđenih, ali nije objavila ima li mrtvih. U kritičnom je stanju šestero ozlijeđenih koji su ostali bez ekstremiteta, dok je 17 osoba teško, a 13 lakše ozlijeđeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙