FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Reuters: ima mrtvih u eksplozijama u Londonu

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Britanska agencija Reuters javlja dasu londonskim transportnim sustavom u četvrtak odjeknule trieksplozije tijekom jutarnje gužve i da ima mrtvih.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Britanska agencija Reuters javlja da su londonskim transportnim sustavom u četvrtak odjeknule tri eksplozije tijekom jutarnje gužve i da ima mrtvih.

Reuters se pritom poziva na Metropolotan consortium, tvrtku koja upravlja dijelom mreže podzemne željeznice.

Nekoliko osoba ozlijeđeno je u četvrtak u eksplozijama u podzemnoj željeznici i u autobusu na kat u Londonu, prenosi BBC pozivajući se na glasnogovornika londonske policije.

Scotland Yard potvrdio je zasad jednu od nekoliko navodnih eksplozija u više gradskih autobusa, no dodaje da uzroci eksplozija još nisu poznati.

Jedan građanin koji se javio uživo u program BBC Five prenio je kako je njegov prijatelj vidio "autobus otvoren kao konzerva sardina s tijelima razbacanim naokolo".

Britanska policija izašla je na postaje podzemne željeznice Edgware Road, King's Cross, Old Street i Russell Square. Scotland Yard potvrdio je da se radi o "incidentu velikih razmjera" i da ima žrtava.

Nacionalna elektroprivreda, koja podzemnu željeznicu opskrbljuje strujom, objavila je da nije bilo problema sa sustavom koji bi mogli uzrokovati incidente.

Londonske bolnice objavile su da više ne primaju nehitne slučajeve, prenosi BBC Five.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙