FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Seminar o marketingu prehrambenih proizvoda

OPATIJA,7. srpnja 2005.(Hina) - Praktični seminar o marketingu zaprehrambene proizvode namijenjen hrvatskim tvrtkama, potencijalnimizvoznicima hrane, započeo je s radom danas u Opatiji.
OPATIJA,7. srpnja 2005.(Hina) - Praktični seminar o marketingu za prehrambene proizvode namijenjen hrvatskim tvrtkama, potencijalnim izvoznicima hrane, započeo je s radom danas u Opatiji.

Na seminaru sudjeluje dvadesetak tvrtki, a posebnost je da će predavanja održati iskusni agenti za kupnju iz SAD i Velike Britanije koji će sudionike moći izravno savjetovati o njihovom proizvodu, kvaliteti, pakiranju i kako taj proizvod pozicionirati na izvoznim tržištima.

Organizator seminara je američka organizacija USAID uz partnera u projektu "Poduzetna Hrvatska", putem kojeg američka Vlada pomaže hrvatskim malim i srednjim tvrtkama.

U trodnevnom radu seminara govorit će se o usmjeravanju na izvozna tržišta, uspostavljanju kontakta s kupovnim agentima koji predstavljaju brokere prehrambenim proizvodima, distributere i maloprodajne trgovine u EU i SAD. Skup je prvenstveno namijenjen predstavnicima marketinških službi u tvrtkama i onima čiji je zadatak istraživanje tržišta, razvoj proizvoda, prodaju i planiranje izvozne strategije.

(Hina) xdsil ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙