FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fergie dobila svoj sendvič u New Yorku

NEW YORK, 20. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Članica britanskekraljevske kuće Sarah Ferguson inaugurirala je u ponedjeljak sendvič"Vojvotkinja od Yorka", koju je po njoj nazvala jedna newyorškazalogajnica, no pozvala je posjetitelje koje paze na prehranu da nepojedu i cijeli umak sa sirom.
NEW YORK, 20. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Članica britanske kraljevske kuće Sarah Ferguson inaugurirala je u ponedjeljak sendvič "Vojvotkinja od Yorka", koju je po njoj nazvala jedna newyorška zalogajnica, no pozvala je posjetitelje koje paze na prehranu da ne pojedu i cijeli umak sa sirom.

Sarah Ferguson, koju su britanski tabloidi nekada ismijavali radi krupnijeg stasa, novinarima je u u newyorškoj delikatesnoj zalogajnici Stage preporučila da se pojede dio sendviča "ali ne i sve". Sendvič sadrži pržena pileća prsa prelivena topljenim sirom i majonezom s hrenom.

Uz vojvotkin sendvič, na jelovniku zalogajnice nalaze se i ostala jela nazvana po poznatima poput prsa s umakom Toma Cruisa i talijanskih kobasica s paprom i lukom Frank Sinatra.

Zalogajnica Stage nije vojvotkinji platila za uporabu njene titule no Sarah Ferguson je i glasnogovornica francuske tvrtke GourMayo koja proizvodi majonezu s hrenom koja se koristi u pripremi njenog sendviča.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙