FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promaknuti polaznici programa "Professional Diploma in Retail Management"

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Na zagrebačkom Ekonomskom fakultetudanas je promaknuto 56 polaznika programa "Professional Diploma inRetail Management" ("Profesionalna diploma iz maloprodaje"), koji jeorganiziran u suradnji s britanskim Leeds Metropolitan University.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu danas je promaknuto 56 polaznika programa "Professional Diploma in Retail Management" ("Profesionalna diploma iz maloprodaje"), koji je organiziran u suradnji s britanskim Leeds Metropolitan University.

Taj jednogodišnji specijalistički studij, utemeljen u travnju 2004., u samo godinu dana završila su tri naraštaja polaznika, rekao je koordinator programa Miroslav Mandić, dodavši kako su među prvim polaznicima bili "Podravkini" menadžeri. Zanimanje za studij je golemo, tako da u rujnu počinje i četvrti studijski naraštaj, dodao je.

Program se u cjelini održava na engleskom jeziku i obuhvaća četiri kolegija: marketing, ljudske potencijale, financijski menadžment i financijski nadzor.

(Hina) xkt ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙