FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Londonski gradonačelnik napade nazvao "masovnim ubojstvom"

SINGAPUR-London-napadLondonski gradonačelnik napade nazvao "masovnim ubojstvom"SINGAPUR , 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters - Londonski gradonačelnik KenLivingstone osudio je u četvrtak, na putu iz Singapura u London,teroristički napad počinjen jutros u glavnom britanskom napadu inazvao ga "masovnim ubojstvom", prenose mediji.
SINGAPUR , 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters - Londonski gradonačelnik Ken Livingstone osudio je u četvrtak, na putu iz Singapura u London, teroristički napad počinjen jutros u glavnom britanskom napadu i nazvao ga "masovnim ubojstvom", prenose mediji.

"Ovo nije napad na bogate i moćne, ovo nije napad na političare, nego na obične radne ljude Londona", rekao je Livingstone.

Obraćajući se počiniteljima bombaških napada kazao je: "Mogu vam poručiti da nećete uspjeti u vašem dugoročnom cilju, a to je da uništite naše slobodno društvo. U predstojećim danima, obratite pozornost na zračne i pomorske luke i ustanovit ćete da vaši kukavički napadi nisu odvratili ljudi iz cijelog svijeta da i dalje stižu u London ostvariti svoje snove".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙