FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Godišnji promet Gorenja u Hrvatskoj oko 100 milijuna eura

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - U Hrvatskoj se godišnje proda neštoviše od 300 tisuća različitih kućanskih aparata slovenskog proizvođačaGorenje, čime se ostvari oko 100 milijuna eura prometa, rečeno jedanas u tvrtki Gorenje d.o.o. prilikom prezenatacije nove generacijehladnjaka i zamrzivača toga slovenskog proizvođača.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - U Hrvatskoj se godišnje proda nešto više od 300 tisuća različitih kućanskih aparata slovenskog proizvođača Gorenje, čime se ostvari oko 100 milijuna eura prometa, rečeno je danas u tvrtki Gorenje d.o.o. prilikom prezenatacije nove generacije hladnjaka i zamrzivača toga slovenskog proizvođača.

Naznačujući da zadnje tri godine Gorenje u Hrvatskoj bilježi kontinuirani porast prodaje direktor komercijale Gorenja Željko Horvatić istaknuo je i da taj proizvođač kućanskih aparata niz godina nastoji održati 60 postotni udjel na hrvatskom tržištu s programom tzv. bijele tehnike.

Izrazio je nadu da će održavanju takvih rezultata pridonijeti i nova serija hladnjaka i zamrzivača za kućanstva, koje osim novog dizajna odlikuje i najnovija tehnologija hlađenja, s kojom se štedi energija i do 20 posto. Neki od tih proizvoda imaju i ekran (display) na dodir koji bez otvaranja vrata hladnjaka omogućava upravljanje i namještanje temperature hlađenja za različite vrste naimirnica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙