FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Umrla djevojčica na koju je pao aparat za igračke

ŠIBENIK, 21. lipnja 2005. (Hina) - Troipolgodišnja djevojčica TenaTucak iz Šibenika, na koju je 15. lipnja pao aparat za igračke našibenskoj obali, umrla je danas u 11 sati u splitskoj bolnici "Firule"u Splitu od posljedica teških ozljeda glave, priopćila ješibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 21. lipnja 2005. (Hina) - Troipolgodišnja djevojčica Tena Tucak iz Šibenika, na koju je 15. lipnja pao aparat za igračke na šibenskoj obali, umrla je danas u 11 sati u splitskoj bolnici "Firule" u Splitu od posljedica teških ozljeda glave, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Aparat koji je pao na djevojčicu vlasništvo je obrtničke tvrtke "Stipe" iz Splita, a 14. lipnja je nelegalno postavljen na šibensku obalu na javnom gradskom prostoru između kafića "Spin" i "Moby Dicka".

Uz pomoć komunalnih redara uređaj je uklonjen 17. lipnja, a protiv vlasnika Gradski je upravni odjel za stambeno-komunalne poslove pokrenuo upravni postupak.

Policija, navodi se u današnjem priopćenju, još provodi kriminalističku obradbu kako bi utvrdila okolnosti nesreće. Poziva sve očevidce toga tragičnog događaja, kao i roditelje nepoznate djevojčice koja je pri padu aparata za igračke lakše ozlijeđena, da se jave i pomognu policiji.

U znak sućuti za preminulom djevojčicom kafići na šibenskoj rivi danas su zatvoreni i u njima su zapaljene svijeće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙