FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obilježavanje 25 godina Udruženja ugostitelja Zagreba

ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Udruženje ugostitelja Zagreba od 30.lipnja do 2. srpnja u zagrebačkoj Gradskoj kavani prigodnim ćeprogramom obilježiti 25 godina rada, a pokrovitelj manifestacije jeTuristička zajednica grada Zagreba i zagrebačka Obrtnička komora,izvijestili su iz Udruženja ugostitelja Zagreb.
ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Udruženje ugostitelja Zagreba od 30. lipnja do 2. srpnja u zagrebačkoj Gradskoj kavani prigodnim će programom obilježiti 25 godina rada, a pokrovitelj manifestacije je Turistička zajednica grada Zagreba i zagrebačka Obrtnička komora, izvijestili su iz Udruženja ugostitelja Zagreb.

Svečanost će započeti 30. lipnja humanitarnom aukcijom kostima iz filma "100 minuta slave", a sav prihod sa aukcije namijenjen je obnovi centra za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj".

Nakon aukcije kostima biti će otvorena izložba "Povijest ugostiteljstva" koncipirana kao povijesni pregled ugostiteljstva u Zagrebu, a prezentirati će se najstarije sačuvane zagrebačke kuharice, pribori za posluživanje, kućanski aparati itd.

Svečanost obilježavanja "25 godina Udruženja ugostitelja Zagreba" završit će u subotu, 2. srpnja, tradcionalnim "Balom ugostitelja".

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙