FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ulaznice za susret Hrvatska - Brazil od 250 do 730 kuna

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Do prijateljske nogometne utakmiceizmeđu Hrvatske i Brazila na splitskom Poljudu ostalo je još 40 dana,a danas je na konferenciji za novinare Hrvatskog nogometnog savezaobjavljena cijena ulaznica, način prodaje i prodajna mjesta.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Do prijateljske nogometne utakmice između Hrvatske i Brazila na splitskom Poljudu ostalo je još 40 dana, a danas je na konferenciji za novinare Hrvatskog nogometnog saveza objavljena cijena ulaznica, način prodaje i prodajna mjesta.

U prodaju će biti pušteno 34.000 karata, a cijene se kreću od 250 do 730 kuna. Najjeftinije su ulaznice za sjevernu tribinu (250 kn). Pogled s južne tribine stoji 480 kn, za istok je cijena 650 kn, a najskuplje su karte za zapadnu tribinu, koje koštaju 730 kuna. Cijena VIP ulaznica je od 150 do 500 eura.

Ovo su zasigurno najskuplje ulaznice za jedan sportski događaj u Hrvatskoj. No, to ne treba čuditi, budući da gostovanje Ronaldinha i ekipe košta oko milijun i 200.000 dolara. Bez obzira na visoku cijenu karata, organizatori ne strahuju za prodaju, jer će u to vrijeme na dalmatinskoj obali biti oko milijun turista.

Ulaznice će se prodavati na prodajnim mjestima u Splitu (stadion Poljud) i Zagrebu (KD "Dražen Petrović"), te putem Interneta (na pet web adresa, a jedna od njih je www.croatia-brasil.com). Prodaja ulaznica putem Interneta kreće 15. srpnja, a na prodajnim mjestima u Splitu i Zagrebu četiri dana kasnije. Preko Interneta će se staviti u prodaju deset tisuća ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri karte, a prilikom kupnje morat će dati i osobne podatke. Onaj tko kupi ulaznice putem Interneta, neće biti u mogućnosti kupiti karte na prodajnim mjestima.

Ulaznice su višestruko zaštićene (četiri stupnja zaštite), a to uključuje i elektronski nadzor.

Utakmica se igra 17. kolovoza u 21,15 sati. Poljudski stadion bit će otvoren već u 18 sati.

Brazilski reprezentativci počet će stizati u Hrvatsku već u nedjelju, 14. kolovoza, a prvi trening održat će u ponedjeljak u 17,00 sati. Hrvati će trenirati oko 19,00 sati. Treninzi koji će se održati u ponedjeljak, 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, bit će otvoreni. Postoji mogućnost naplate ulaznica za te otvorene treninge. Njihova cijena bila bi simbolična, a prikupljena sredstva išla bi u humanitarne svrhe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙