FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maradona i Boban odigrali humanitarnu utakmicu u Novom Vinodolskom

NOVI VINODOLSKI, 16. lipnja 2005. (Hina) - U sklopu programa teniskogturnira "Novi Classics" iz serije Senior Toura, u srijedu navečer je uNovom Vinodolskom odigrana humanitarna malonogometna utakmica u kojojsu nastupili nekadašnji slavni nogometaši i tenisači.
NOVI VINODOLSKI, 16. lipnja 2005. (Hina) - U sklopu programa teniskog turnira "Novi Classics" iz serije Senior Toura, u srijedu navečer je u Novom Vinodolskom odigrana humanitarna malonogometna utakmica u kojoj su nastupili nekadašnji slavni nogometaši i tenisači.

Jednu od momčadi predvodio je Argentinac Diego Armando Maradona, jedan od najvećih igrača u povijesti nogometa, a drugu nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban.

Igrali su i Davor Šuker, Giovanni Rosso, Goran Ivanišević, Thomas Muster, John McEnroe, Andrea Gaudenzi i Emilio Sanchez. Boris Becker je sudio jedno poluvrijeme.

Prihod od ulaznica i prodanih dresova od ove je humanitarne utakmice doniran štićenicima Doma za zbrinjavanje djece bez roditelja što nosi ime Braće Mažuranić u Novom Vinodolskom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙