FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bush doživio lakšu biciklističku nesreću

GLENEAGLES, 7. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W.Bush u srijedu je doživio lakšu nesreću vozeći se na biciklu kad sesudario s policajcem u Gleneaglesu gdje se nalazi zbog summita G8,izjavio je njegov glasnogovornik, ističući da je američki predsjedniksamo ogrebao dlanove.
GLENEAGLES, 7. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bush u srijedu je doživio lakšu nesreću vozeći se na biciklu kad se sudario s policajcem u Gleneaglesu gdje se nalazi zbog summita G8, izjavio je njegov glasnogovornik, ističući da je američki predsjednik samo ogrebao dlanove.

Glasnogovornik Scott McClellan kazao je da se američki predsjednik sudario s policajcem koji je osiguravao zaštitu šefova država i vlada Skupine osam industrijski najrazvijenijih zemalja svijeta (G8).

Bush je lakše ogrebao dlanove i ruke te se za njega smjesta pobrinuo osobni liječnik.

McClellan je kazao da se Bush kretao "dosta brzo kad je došlo do nesreće". Vozio se biciklom već sat vremena u trenutku nesreće.

Po podacima Bijele kuće, policajac je prevezen u bolnicu zbog ozljede gležnja.

Bush je svejedno sudjelovao na večeri koju je pred početak summita G8, koji se održava u četvrtak i petak, priredila engleska kraljica Elizabeta II.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙