FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Europskoj povjerenici predstavljena reforma mehanizama za korištenje

LJUBLJANA,8. lipnja(Hina) - Sloveniju je u srijedu posjetila europskapovjerenica za regionalnu politiku Danuta Huebner, a slovenskiministar za regionalnu politiku Ivan Žagar predstavio joj je planoveLjubljane za što učinkovitije korištenje sredstava iz europskihfondova.
LJUBLJANA,8. lipnja(Hina) - Sloveniju je u srijedu posjetila europska povjerenica za regionalnu politiku Danuta Huebner, a slovenski ministar za regionalnu politiku Ivan Žagar predstavio joj je planove Ljubljane za što učinkovitije korištenje sredstava iz europskih fondova.

Slovenija, izjavio je Žagar, poduzima ozbiljne mjere za otklanjanje teškoća koje su joj prošle godine onemogućile veće korištenje odobrenih sredstava iz strukturnih fondova i europskog fonda za kohezijsku politiku.

"želimo što veću transparentnost, ali i uklanjanje administrativnih prepreka koje su onemogućavale da se realiziraju neki projekti", izjavio je Žagar. Huebner je rekla kako se nada da će Slovenija uspjeti iskoristiti sva sredstva koja su joj odobrena.

Kako je javila slovenska agencija STA, europskoj povjerenici predstavljeni su i programi prekogranične suradnje s Hrvatskom i problemi koji se u svezi s tim pojavljuju zbog novog graničnog režima usklađenog sa šengenskim propisima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙