FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugašeni požari koji su jučer izbili u trima županijama

ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Požari koji su jučer izbili uSplitsko-dalmatinskoj, Zadarskoj i Šibensko-kninskoj županiji ugašenisu i požarišta se nadziru, izvijestili su danas iz Državnog centra112.
ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Požari koji su jučer izbili u Splitsko-dalmatinskoj, Zadarskoj i Šibensko-kninskoj županiji ugašeni su i požarišta se nadziru, izvijestili su danas iz Državnog centra 112.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji ugašena su dva požara što su iznad Kaštela izbila uz prugu nakon prolaska vlaka. Požar na području Maljkovića kuće gasilo je 15 vatrogasaca i dva vatrogasna vozila i uz pomoć vlaka za gašenje požara "robel". Požar na području Torine Drage ugašen je u 21 sat, a gasilo ga je 68 vatrogasaca uz pomoć 17 vatrogasnih vozila, helikoptera i kanadera. Izgorjelo je oko 13 hektara trave i makije.

U Zadarskoj županiji na benkovačkom području kod Miranje Donje na miniranu području gorjeli su trava i nisko raslinje. Požar je na pristupačnim područjima gasilo 13 vatrogasaca, uz šest vozila, a ugašen je u 21 sat.

Ugašen je i požar što je u Šibensko-kninskoj županiji jučer izbio u Plavnu na kninskom području, a zahvatio je oko pet tisuća četvornih metara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙