FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novosađani podnose tužbu protiv Bijelog dugmeta i organizatora zbog lošeg ozvučenja

SUBOTICA, 5. srpnja 2005. (Hina) - Dvadeset Novosađana podnijet će uutorak tužbu protiv Bijelog dugmeta i organizatora njihovog koncerta uBeogradu, tvrtke Music Star Production, zbog lošeg ozvučenja, objavioje novosadski Građanski list.
SUBOTICA, 5. srpnja 2005. (Hina) - Dvadeset Novosađana podnijet će u utorak tužbu protiv Bijelog dugmeta i organizatora njihovog koncerta u Beogradu, tvrtke Music Star Production, zbog lošeg ozvučenja, objavio je novosadski Građanski list.

"Tražimo ili da nam se vrati novac za kartu i troškove ili da koncert bude ponovljen", izjavio je njihov odvjetnik Arsenije Katanić, objašnjavajući da je tužba podnesena zbog lošeg ozvučenja koncerta.

"Mi smo našu obvezu ispunili - uredno smo kupili kartu i došli na koncert. Međutim, imali smo samo vizualni efekt, a ne i audio. Ništa se apsolutno nije čulo pedeset metara od pozornice", izjavio je Katanić, koji je i sam bio među posjetiteljima koncerta.

On je istaknuo da oni kao građani ne smiju dopustiti da budu "beskrupulozno prevareni", i pozvao i druge zainteresirane da se pridruže tužbi, prenio je Građanski list.

Posljednji, oproštajni koncert Bijelog dugmeta održan je 28. lipnja pred oko 200.000 gledatelja na beogradskom Hipodromu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙