FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski sportaši vraćaju se iz Almerije u ponedjeljak ujutro

ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska medteranska reprezentacijavraća se iz Almerije sa dva čarter leta u ponedjeljak ujutro. Prvičarter polazi iz Almerije 2.35 sati, a u Zagreb slijeće u 5.20 sati,dok je polazak drugog zrakoplova predviđen za 4.30 sati sa dolaskom u7.35.
ZAGREB, 3. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska medteranska reprezentacija vraća se iz Almerije sa dva čarter leta u ponedjeljak ujutro. Prvi čarter polazi iz Almerije 2.35 sati, a u Zagreb slijeće u 5.20 sati, dok je polazak drugog zrakoplova predviđen za 4.30 sati sa dolaskom u 7.35.

Kao zadnji članovi mediteranske reprezentacije iz Almerije kreću vozači hrvatskog olimpijskog odbora Dado Madjarević i Dražen Raos, zajedno sa Mladenom Stankovićem koji će sa službenim automobilima do Barcelone odakle brodom kreću do Italije i odatle u Zagreb gdje stižu tek u srijedu ujutro. Madjarević i Raos su za vrijeme Mediteranskih igara razvozili hrvatske novinare po raštrkanim borilištima, pa su tako u deset dana Igara prešli više 2500 kilometara po Almeriji i okolici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙