FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Odbojka: Hrvatska - Španjolska 1:3

ALMERIJA, 28. lipnja 2005. (Hina) - U susretu 3. kola D skupinemediteranskog turnira u Almeriji hrvatski odbojkaši su izgubili odŠpanjolske 3:1 (20:25, 25:18, 26:24, 25:18).
ALMERIJA, 28. lipnja 2005. (Hina) - U susretu 3. kola D skupine mediteranskog turnira u Almeriji hrvatski odbojkaši su izgubili od Španjolske 3:1 (20:25, 25:18, 26:24, 25:18).

Susret je odigran pred 1300 gledatelja u dvorani Moses Ruiz.

HRVATSKA: Jevtuhovič, Polgar, Nojić, Omrčen, Kvesić, Puljić, Zelić, Kovačević, Čošković, Sikirić, Žukovski, Strelec.

ŠPANJOLSKA: Deniz, M.Falasca, Suela, Rodriguez, Carreno, G. Falasca, Miralles, Molto, Sevillano, Salvador, Lobato.

Hrvatski odbojkaši izgubili su od Španjolaca (1:3) u D skupini mediteranskog turnira i sa dva poraza završili su natjecanje već u prvoj fazi.

Ključan za prolaz dalje bio je poraz protiv Egipćana (2:3), jer su naši danas morali dobiti Španjolce, a to se pred prepunom dvoranom Moises Ruiz i uz sitnu, ali opet značajnu pomoć domaćinu od strane portugalskih sudaca, pokazalo nemogućom misijom.

Ipak, postojala je šansa jer je Španjolcima za plasman u četvrtfinale bio dovoljan i onaj dobijeni drugi set, a u trećem hrvatski odbojkaši nisu iskoristili vodstvo od 21:18 i set-loptu kod 24:23. Španjolci su blokom dobili sljedeća dva poena, a potom je na njihovu set loptu Čošković loptu poslao daleko u aut. Taj set je i odlučio utakmicu, jer u četvrtom su setu naši jednostavno nestali nakon vodstva 7:6, Španjolci su otišli na 15:10 i poslali Hrvatsku doma, a Egipćane u četvrtfinale. U drugom setu su nas portugalski suci oštetili za barem tri poena, Igoru Omrčenu su kod 18:14 za Španjolsku dali prvo žuti, a potom crveni karton i kazneni poen.

"Zadovoljan san onim što su moji igrači pokazali, ovo je bio častan poraz, čak i na rubu pobjede. Nama je zapravo nedostajalo nekoliko dana priprema za Mediteranske igre, ali ćemo se spremiti za Europsko prvenstvo gdje ćemo biti kompletni sa Krnićem i Osmokrovićem. Suđenje? Nismo ni očekivali bolje suđenje", kazao je trener Malević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙