FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP objavio natječaj za Hotel Park u Crikvenici

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP)objavio je natječaj za kupnju crikveničkog Hotela Park, s početnomcijenom od 50 milijuna kuna i rokom za podnošenje ponuda do 13. srpnjaove godine.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) objavio je natječaj za kupnju crikveničkog Hotela Park, s početnom cijenom od 50 milijuna kuna i rokom za podnošenje ponuda do 13. srpnja ove godine.

Natječaj je objavljen u dnevnom tisku i na web stranicama HFP-a, a kako danas napominje njegov glasnogovornik Vedran Kukavica, to je prvi objekt/nekretnina iz sastava kćerinske tvrtke HFP-a "Club Adriatic" za koji je raspisan natječaj.

U natječaju se navodi da je Hotel Park samostojeći objekt podijeljen u četiri zasebna objekta s dodatkom terase, pripadajućim zemljištim i opremom hotela.

Nalazi se u centru Crikvenice (oko 50 metara udaljen od morske obale, u blizini uređene pješćane plaže), neto površina objekta je 7.878 metara četvornih, dok je površina zemljišta 646 četvornih hvati (ili 2.323 metara četvornih).

Smještajni je kapacitet u 124 sobe i pet apartmana, a raspolaže i restoranom s 250 mjesta te terasom s 80 mjesta. U sklopu objekta je dvorana za seminare s 80 mjesta, aperitiv bar, noćni bar, wellness centar sa saunom te trgovina.

Park je temeljito renoviran 1986., nakon čega je uredno održavan i ima kategoriju tri zvjezdice.

Osim plaćanja cijene od budućih se kupaca očekuje zadržavanje svih 43 zaposlenika na najmanje godinu dana od sklapanja ugovora o prodaji hotela i/ili obveza provođenja programa zbrinjavanja eventualnog viška radnika.

Ponude za kupnju toga hotela dostavljaju se u HFP.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙