FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 1. srpnja 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 1. srpnja 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LONDON - Devet tjedana stari mačak zvani Mjehurić (Bubbles) preživio je više od dva i pol sata pranja u perilici, uključujući i centrifugu i sušenje, nakon što je zaspao na hrpi prljavoga rublja. Njegova vlasnica, tinejdžerka iz Norwicha, nehotice ga je ugurala u perilicu zajedno s rubljem. "Pranje je trajalo oko pola sata, ali majka nije odmah izvadila rublje tako da je mačić ostao u perilici dva i pol sata", rekla je šesnaestogodišnja Kanina Hulburd. "Disao je, ali je bio jako slab i na tijelu je imao mnogo ogrebotina kad smo ga pronašli. Nevjerojatno je da se nije udavio", rekla je Kanina. Mjehurić se potpuno oporavio.

NEW YORK - Scenarij "Kuma" išaran Brandovim bilješkama prodan je u četvrtak za rekordnih 312.000 dolara na dražbi u Christiesu. Dosad je rekord držao scenarij filma "Prohujalo s vihorom" koji je pripadao Clarku Gableu, a koji je Christie's 1996. uspio prodati za 244.000 dolara. Za scenarij "Kuma" licitiralo je nekoliko zainteresiranih, a na kraju ga je "osvojio" anonimni kupac koji je ponudio tridesetak puta višu cijenu od početne koja se kretala između 10 i 15 tisuća dolara. Tekst je prepun bilješki koje otkrivaju na koji se način Brando pripremao za ulogu Don Corleonea u filmu Francisa Forda Coppole koji je prikazan 1972. U četvrtak je na dražbi bilo više od 320 predmeta koji su pripadali glumcu (slike, instrumenti, namještaj i slično).

LOS ANGELES - Hollywoodski par Ben Affleck i Jennifer Garner, koji su se u filmu 'Daredevil' našli na suprotnim stranama, vjenčali su se i očekuju prvo dijete, potvrdio je u četvrtak njihov agent. On nije naveo pojedinosti, ali je Us Weekly uspio otkriti da su Ben i Jennifer "da" rekli u srijedu na Bahamima te da dijete očekuju u jesen. Affleck i Garner prvi put su glumili zajedno 2001. u filmu "Pearl Harbor", a zatim 2003. u filmu snimljenom prema Marvelovu stripu "Daredevil". Vijest o njihovoj vezi objavljena je prošle godine nekoliko mjeseci nakon prekida Affleckovih zaruka s Jennifer Lopez. Za Jennifer Garner ovo je drugi brak. Od prvoga muža, Scotta Foleya, rastala se 2003. nakon dvije i pol godine braka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙