FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor Osijeka i Slavonske banke o izgradnji podzemne garaže

OSIJEK,30. lipnja 2005.(Hina) - Osječki gradonačelnik Anto Đapić ipredsjednik Uprave Slavonske banke Ivan Mihaljević potpisali su danasugovor o utvrđivanju prava izgradnje podzemne garaže na područjunaselja Blok-centar 2.
OSIJEK,30. lipnja 2005.(Hina) - Osječki gradonačelnik Anto Đapić i predsjednik Uprave Slavonske banke Ivan Mihaljević potpisali su danas ugovor o utvrđivanju prava izgradnje podzemne garaže na području naselja Blok-centar 2.

Grad Osijek ugovorom je Slavonskoj banci d.d., kao investitoru, dao pravo građenja na spomenutoj građevinskoj čestici. Riječ je o objektu koji će imati 250 parkirališnih mjesta, a vrijednost cjelokupne investicije procjenjuje se na oko 20 milijuna eura.

Gradonačelnik Đapić rekao je kako se time stvaraju pravne pretpostavke za realizaciju toga projekta, od iznimnoga infrastrukturnog značaja za grad, i preduvjeti za početak rješavanja jednog od gorućih prometnih problema, parkiranja u središtu grada.

Mihaljević je izrazio uvjerenost da će se do rujna ishoditi građevinska dozvola, kako bi se što prije moglo započeti s radovima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙