FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak pregovaračkih odbora Vlade i sindikata državnih službi

ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Pregovarački odbori Vlade i sindikatadržavnih službi razgovarali su danas o koeficijentima plaća, anajavljena je isplata regresa za godišnji odmor od 1000 kuna, priopćioje Vladin Ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Pregovarački odbori Vlade i sindikata državnih službi razgovarali su danas o koeficijentima plaća, a najavljena je isplata regresa za godišnji odmor od 1000 kuna, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

Ministar financija Ivan Šuker izvijestio je na sastanku o prijedlogu rebalansa državnog proračuna za 2005. te o njegovim ograničenjima, priopćio je Ured.

Sindikati državnih službi predlagali su izjednačenje visine koeficijenta za plaće s javnim službama u 2005. Na osnovi cjelovite analize kretanja novčane mase za plaće i izvršenja državnog proračuna u zadnje tri godine utvrdit će se do polovice srpnja ove godine projekcije mogućeg usklađivanja plaća za 2006. kao podloga za pripremu državnog proračuna za iduću godinu.

Zaposlenima u držvnoj upravi i ove će se godine isplatiti regres za godišnji odmor od 1000 kuna, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙