FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 13. lipnja

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zaponedjeljak, 13. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 13. lipnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Otvorenje Centra za stručno osposobljavanje i usavršavanje službenika u kojem će se državni službenici osposobljavati za primjenu modernih metoda rada i upravljanja kako bi državna uprava postala kvalitetan i brz servis na usluzi građanima i poduzetništvu bit će u Središnjem državnom uredu za upravu. Centar otvara premijer Ivo Sanader, (Maksimirska 63, 10 sati).

ZAGREB - Prezentacija projekta "Jačanje kapaciteta Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK)" koji se provodi u suradnji s predstavnicima španjolskog Antikorupcijskog ureda tužiteljstva, u okviru CARDS programa, bit će u HGK. Na prezentaciji će govoriti ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt, glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, ravnatelj USKOK-a Željko Žganjer i gosti, (Rooseveltov trg 2, 12 sati).

DUBROVNIK/CAVTAT - Započinje Međunarodna konferencija o novim pristupima u dijagnosticiranju i tretmanu posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP) koja će se u organizaciji NATO saveza održavati od 13. do 16. lipnja uz sudjelovanje niza stručnjaka iz te problematike. Konferenciju otvara potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, (Hotel "Croatia", 8,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Hrvoje Krstičević

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙