FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I kraljica čestitala britanskim rekorderima njihovu 80. obljetnicu braka

LONDON, 2. lipnja 2005. (Hina/AP) - Britanski bračni rekorderi koji susvijetu otkrili da tajna njihove dugovječne skladne veze leži u čašiviskija, čaši šerija i riječi "oprosti", proslavili su u srijedu 80.obljetnicu braka u njihovu domu uz zakusku s obitelji i prijateljimate uz čestitku kraljice Elizabete II.
LONDON, 2. lipnja 2005. (Hina/AP) - Britanski bračni rekorderi koji su svijetu otkrili da tajna njihove dugovječne skladne veze leži u čaši viskija, čaši šerija i riječi "oprosti", proslavili su u srijedu 80. obljetnicu braka u njihovu domu uz zakusku s obitelji i prijateljima te uz čestitku kraljice Elizabete II.

U čestitci pobjednicima za najdulji bračni staž po Guinnessovoj knjizi rekorda kraljica Elizabeta II. je napisala "Kakvo sjajno dostignuće. Šaljem vam srdačne čestitke i najbolje želje za vašu 80. obljetnicu".

Percy i Florence Arrowsmith, koji su se vjenčali 1. lipnja 1925., primili su osim kraljičine više od 80 drugih čestitki za njihov pir.

Guinessova knjiga rekorda u utorak je objavila kako taj par drži rekord za najdulji brak ali i rekord kao najstariji bračni par. Florence ima 100 godina, a Percy 105.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙