FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izabrano riječko Gradsko poglavarstvo

RIJEKA,28. lipnja 2005.(Hina) - Riječko Gradsko vijeće izabralo je nadanašnjoj sjednici članove Gradskog poglavarstva za sljedećičetverogodišnji mandat te zamjenike gradonačelnika.
RIJEKA,28. lipnja 2005.(Hina) - Riječko Gradsko vijeće izabralo je na današnjoj sjednici članove Gradskog poglavarstva za sljedeći četverogodišnji mandat te zamjenike gradonačelnika.

Za zamjenike gradonačelnika izabrani su Romana Jerković (SDP) i Đani Poropat (HNS).

Romana Jerković radi na riječkom Medicinskom fakultetu kao izvanredni profesor. U proteklom mandatu Gradskog poglavarstva, zamjenjujući dotadašnjeg člana poglavarstva Željka Jovanovića, od 2004. bila je na dužnosti člana poglavarstva za zdravstvo i socijalnu skrb, a tu će dužnost imati i u ovom mandatu.

Đani Poropat je poduzetnik, a od 2003. član je Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave u Zagrebu. U poglavarstvu će pokrivati poduzetništvo.

Novo Gradsko poglavarstvo još će činiti u resoru komunalnog sustava Darko Crnković (SDP), a u resoru razvoja, urbanizma, ekologije i gospodarenja zemljištem Ivica Plišić (SDP).

Šime Jagičić (HNS) pokrivat će sektor financija, Edita Stilin (HNS) školstva i odgoja, Bože Mimica (HSS) kulture, a Luciano Sušanj (ARS) sporta i tehničke kulture.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙