FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čehok ponovno varaždinski gradonačelnik

VARAŽDIN, 14. lipnja 2005. (Hina) - Ivan Čehok, predstavnik koalicijeHSLS-HNS-HSU, ponovno je danas izabran za gradonačelnika Varaždina,dok je za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana Dubravka Kanoti iziste koalicije.
VARAŽDIN, 14. lipnja 2005. (Hina) - Ivan Čehok, predstavnik koalicije HSLS-HNS-HSU, ponovno je danas izabran za gradonačelnika Varaždina, dok je za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana Dubravka Kanoti iz iste koalicije.

Osim njih, 33 nazočna od 35 novih vijećnika na konstituirajućoj sjednici varaždinskog Gradskog vijeća izabrala su Josipa Sudeca za zamjenika predsjednice Gradskog vijeća, dok će drugog zamjenika izabrati na jednoj od idućih sjednica.

Jednoglasno su izabrana dva zamjenika gradonačelnika (obojica ista koalicija): Zlatko Horvat za područje gospodarstva i komunalne djelatnosti i Slobodan Mikac za društvene djelatnosti, europske integracije i međunarodnu suradnju.

Osim njih, novoizabrano Poglavarstvo čine Tomislav Cvetko (poduzetništvo i obrtništvo), Darinka Hajduk-Vučić (mjesna samouprava), Antun Požgaj (suradnja s udrugama umirovljenika, te civilnim i humanitarnim udrugama), Natalija Žetko Bencek (turizam). Jedini predstavnici druge koalicije (HDZ- DC) u novom Poglavarstvu su dvojica liječnika: Ivan Herman (suradnja s braniteljima i udrugama proizašlim iz Domovinskog rata) i Anđelko Koprek (zdravstvo i socijalna skrb).

Samo su tri člana varaždinskog Poglavarstva nova, od njih ukupno devet.

Čehok je rekao kako je suradnja ponuđena svima, no da je koalicija SDP- HSS- LS odbila ući u Poglavarstvo. SDP je odbio sudjelovanje u radu Poglavarstva i nakon lokalnih izbora 2001. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙