FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: U "slučaju Brezovica" zakazale institucije

ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić ocijenio je danas da su u "slučaju Brezovica" zakazaleinstitucije koje svoj dio posla nisu obavile na vrijeme.
ZAGREB, 28. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić ocijenio je danas da su u "slučaju Brezovica" zakazale institucije koje svoj dio posla nisu obavile na vrijeme.

"Ne bih se htio miješati u rad institucija, ali je očito da su ovdje institucije zakazale", kazao je predsjednik Mesić odgovarajući na pitanje je li zadovoljan reakcijom državnih tijela i crkve prema "slučaju Brezovica".

Da su institucije obavile svoj dio posla na vrijeme, da su policija i tužiteljstvo obavili ono što su morali obaviti, to bi olakšalo danas i poziciju crkve, kazao je Mesić na Institutu Ruđer Bošković, gdje je pustio u rad novi elektronski mikroskop.

Na upit novinara kako komentira činjenicu da studija utjecaja na okoliš Družba Adria ni danas vjerojatno neće dobiti zeleno svjetlo, Mesić je rekao kako se zauzima za studiju koja će biti valorizirana i dobiti prolaz u krugovima onih koji to mogu i trebaju ocijeniti.

"Ako se ne može dobiti prolazna ocjena neće biti projekta", rekao je predsjednik Mesić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙