FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zrakoplov za Rim vratio se u Chicago zbog nožića

CHICAGO, 28. lipnja 2005. (Hina/AP) - Zrakoplov American Airlinesa kojije uzletio iz Chicaga u pravcu Rima vratio se nakon malo više odjednog sata kad je u avionu otkriven nožić, objavila jeglasnogovornica te američke kompanije.
CHICAGO, 28. lipnja 2005. (Hina/AP) - Zrakoplov American Airlinesa koji je uzletio iz Chicaga u pravcu Rima vratio se nakon malo više od jednog sata kad je u avionu otkriven nožić, objavila je glasnogovornica te američke kompanije.

Sat vremena nakon polijetanja na letu 110 American Airlinesa, jedan je putnik otkrio nožić u paketu kompanije koji sadrži pokrivač i jastuk, rekla je Mary Frances Fagan.

Letjelica se tada vratila u međunarodnu zračnu luku O'Hare u Chicagu zbog mjera predostrožnosti. Boeing 767-300 sa 199 putnika sletio je otprilike dva i pol sata nakon uzlijetanja.

Fagan je kazala da kompanija ne zna kako se nožić našao u plastičnoj ambalaži koja je sadržavala pokrivač i jastuk. Osoblje nije našlo ništa sumnjivo u avionu. Letjelica je krenula za Rim sutradan ujutro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙