FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste djelomično mokre

ZAGREB, 27. lipnja 2005. (Hina) - U sjeverozapadnoj Hrvatskoj kolnicisu mjestimično mokri, pa Hrvatski autoklub poziva vozače da vozepozornije.
ZAGREB, 27. lipnja 2005. (Hina) - U sjeverozapadnoj Hrvatskoj kolnici su mjestimično mokri, pa Hrvatski autoklub poziva vozače da voze pozornije.

Izvanredan prijevoz velikih dimenzija u 18 sati krenuo je iz Zagreba prema graničnom prijelazu Macelj.

Večeras u 19 sati, noćas u 1 sat, te ujutro u 6,45, minirat će se južna cijev tunela Čardak na autocesti Rijeka-Zagreb, pa će se na 15 minuta prekinuti promet između tunela Javorova Kosa i Čardak.

Od sutra (do 1. kolovoza) zatvara se dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog radova na obnovi ceste između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazak je državnim cestama Slatina-Donji Miholjac-Našice i obratno.

Zbog kvara na elektroinstalacijama u tunelu Sopač kod Delnica, na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, kroz tunel se vozi usporeno.

Na Jadranskoj magistrali ponekad dolazi do zastoja zbog radova između Morinjskog mosta i autokampa Primošten (radovi završavaju 28. kolovoza), zatim kod Šibenskoga mosta, te kroz Seget Vranjic (između Trogira i Šibenika).

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa. Zbog popravka nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad na spomenutoj autocesti izlaz prema Ivanić Gradu premješten je 2 km prije. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Slavonskom Brodu na autocestu se uključuju u Popovači, dok se za Zagreb mogu uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav način vožnje bit će na snazi do 30. lipnja.

Na dijelu ceste D1 od GP Macelj do čvora Krapina, na autocesti A2 Zagreb-Krapina, traju mnogobrojni radovi, zbog čega između Maclja i Krapine povremeno dolazi do gužvi i zastoja.

Zatvoren je dio ceste D62 od Križica do Biska, zbog izgradnje dijela autoceste A1 Dugopolje-Bisko. Obilazan smjer je Križice-Brnaze-Trilj. (Radovi završavaju krajem rujna.)

Od sutra od 8, do 1. srpnja, do 20 sati, dijelom Jadranske magistrale preko rijeke Neretve kod Rogotina prometovat će se naizmjence jednim trakom.

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta. No, zbog obnove kolnika na dijelu D54 Zaton Obrovački-čvor Maslenica, još se vozi obilaznom cestom Obrovac-Karin.

Do 10. srpnja, na relaciji Kukuljanovo-Bakar svakodnevno će se obavljati nekoliko prijevoza specijalnog tereta velikih dimenzija koji će se sporo kretati tom relacijom, pa HAK moli sudionike u prometu za strpljenje i oprez.

Graničnim prijelazom Metković-Doljani promet se normalizirao oko 17,30. Ulazak teretnih vozila je pojačan na Bregani, a izlazak na Maclju.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙