FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zabranjeni radovi na nekim cestama tijekom turističke sezone

ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Ministarstvo mora, turizma, prometa irazvitka zabranilo je sve radove na određenim dijelovima autocesta idržavnih cesta za vrijeme turističke sezone, od 21. lipnja do 15rujna.
ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka zabranilo je sve radove na određenim dijelovima autocesta i državnih cesta za vrijeme turističke sezone, od 21. lipnja do 15 rujna.

Zabrana se odnosi na gotovo sve važnije državne ceste i autoceste, osim Autoceste Zagreb - Lipovac, a propisuje obustavu radova za vrijeme vikenda te uoči i na dane blagdana uz osiguranje nesmetanog dvosmjernog odvijanja prometa u punom profilu ceste.

Zabranjeni su bilo kakvi radovi, osim nužnih aktivnosti na redovitom održavanju .

Iznimno, od zabrane su izuzeti radovi na Autocesti Zagreb - Rijeka u razdoblju od 20. lipnja do 15. rujna, odnosno za cijelo vrijeme trajanja turističke sezone i to od čvora Bosiljevo 2 do Ravne Gore.

Također, do 30. lipnja dozvoljeni su radovi na cestama D 8 i D 202 kod Rupe te na D 27 od Ceranja do Pristega kao i na cesti D 8 od Segeta do Vranjica te od Morinje do marine Kremik.

(Hina) xpp/xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙