FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: dodijeljene potpore nevladinim udrugama

OSIJEK,27. lipnja 2005.(Hina) - U sklopu programa razvoja hrvatskihnevladinih udruga CroNGO, koji provode osječka Organizacija zagrađanske inicijative (OGI) i američka nevladina udruga AED, u Osijekusu danas potpisani sporazumi o dodjeli mikropotpora nevladinimudrugama, u iznosima do 18.000 kuna.
OSIJEK,27. lipnja 2005.(Hina) - U sklopu programa razvoja hrvatskih nevladinih udruga CroNGO, koji provode osječka Organizacija za građanske inicijative (OGI) i američka nevladina udruga AED, u Osijeku su danas potpisani sporazumi o dodjeli mikropotpora nevladinim udrugama, u iznosima do 18.000 kuna.

Današnjim sporazumima Radioklubu iz Donjega Miholjca dodijeljeno je 17.800 kuna, a Lokalnoj građanskoj inicijativi iz Donjih Meljana 14.450 kuna.

Nakon gotovo tri godine provedbe CroNGO programa, ovo je prvi put da je OGI u cijelosti dobio ovlast upravljanja nad postupkom raspodjele sredstava za mikropotpore, rekao je voditelj OGI-a Bojan Lalić.

Dodao je da su mirkopotpore namijenjene nevladinim udrugama i građanskim inicijativama, koje su na početku svoga djelovanja, ali već imaju određena postignuća, te im je potrebna financijska potpora kako bi mogle ojačati svoje djelovanje.

Najavio je skorašnje potpisivanje sporazuma s nevladinim udrugama za dodjelu standardnih potpora, kojim će pet projekata biti financirano iznosom od oko 300.000 kuna, a čime će se ostvariti cilj od 50 financiranih projekata u posljednje tri godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙