FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićenje kradljivca u Mošćeničkoj Dragi uz pucnjavu iz pištolja

RIJEKA,26. lipnja 2005.(Hina) - Policijska uprava Primorsko-goranskaizvijestila je danas o jučerašnjem uhićenju D.D. (46) iz Rijeke pokrajplaže u blizini Mošćeničke Drage, pri čemu je došlo do pucanja izvatrenog oružja.
RIJEKA,26. lipnja 2005.(Hina) - Policijska uprava Primorsko-goranska izvijestila je danas o jučerašnjem uhićenju D.D. (46) iz Rijeke pokraj plaže u blizini Mošćeničke Drage, pri čemu je došlo do pucanja iz vatrenog oružja.

U izvješću se navodi kako su policajci jučer oko 12,30 sati na prometnici od Opatije prema Puli, gdje kupači koji silaze na obližnje plaže ostavljaju svoje automobile, uočili muškarca sumnjiva ponašanja, koji je hodao među parkiranim automobilima.

Prilikom pokušaja utvrđivanja njegova identiteta muškarac je skočio s ceste u grmlje i pobjegao prema plažama Jelenšćica i Martinšćica. Obala prekrivena makijom na tom području vrlo je strma, a plaže su 100-tinjak metara ispod prometnice.

U potragu za njim uključili su se djelatnici opatijske Policijske postaje koji su ga zatekli skrivenoga u grmlju. Došlo je do fizičkog kontakta pri čemu je jedan policajac zadobio teške tjelesne ozljede, odnosno lom ruke pri padu, navode u PU primorsko-goranskoj.

Kako bi u pomoć pozvali ostale kolege jedan od policajaca ispalio je jedan hitac iz pištolja u zrak, no sumnjivi bjegunac također je ispalio jedan hitac iz svog pištolja i ponovno pokušao bježati.

Policija je zbog opasnosti odmah ispraznila plažu Jelenšćica od kupača.

Nakon potrage bjegunac je pronađen te sproveden u opatijsku Policijsku postaju.

Nad njim se provodi kriminalistička obrada zbog sumnje da je, uz ostalo, samo jučer počinio 10 teških krađa provaljivanjem u osobna vozila kupača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙