FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najnovije oružje protiv prostitucije u Chicagu: javno poniženje

WASHINGTON, 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Kako bi obeshrabrilaprostituciju čikaška policija je pronašla novo oružje: javno ponizitiklijente objavljivanjem njihovih fotografija na Internetu.
WASHINGTON, 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Kako bi obeshrabrila prostituciju čikaška policija je pronašla novo oružje: javno poniziti klijente objavljivanjem njihovih fotografija na Internetu.

Službena stranica mjesnih službi odsad sadrži fotografije, s prezimenom i adresom, osoba uhićenih jer su tražile usluge prostitutki unutar dva do pet dana nakon uhićenja.

Dva dana nakon objave programa, Internet stranice policije Chicaga primile su 90.000 posjeta, što je rezultat koji je potvrdio dobru ideju policijskih dužnosnika.

"Najbolji način borbe je udariti ondje gdje ih boli, to jest da za to saznaju njihovi bližnji", objasnio je glasnogovornik policije poručnik Robert Cargie.

Fotografije nepodobnika kojih se broj u dva dana popeo na tridesetak, bit će dostupne tijekom mjesec dana.

Prošle godine 3204 prostituki i 950 klijenata uhićeno je u Chicagu, gradu u kojem ima, prema procjeni policije, između 16.000 i 25.000 osoba koje se odaju prostituciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙