FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rim: 10.000 eura kazne Dankinji za kupnju lažnih naočala

RIM, 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Danska turistkinja uhvaćena je kakokupuje par sunčanih naočala lažne marke od uličnog prodavača uVentimiglii te je morala platiti kaznu od 10.000 eura, u skladu stalijanskim zakonom, objavila je u četvrtak policija.
RIM, 24. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Danska turistkinja uhvaćena je kako kupuje par sunčanih naočala lažne marke od uličnog prodavača u Ventimiglii te je morala platiti kaznu od 10.000 eura, u skladu s talijanskim zakonom, objavila je u četvrtak policija.

Kirsten Lorsen (60), na odmoru na talijanskoj rivijeri, kupila je za deset eura par sunčanih naočala od uličnog prodavača na obali mora kad ju je uhvatila policijska kontrola.

Smjesta joj je uručena kazna od 10.000 eura, u skladu sa zakonom usvojenim u Italiji u borbi protiv krijumčarenja. Visina kazne može biti smanjena na 3333 eura ako se podmiri u sljedeća dva mjeseca.

Talijanske vlasti odlučile su uvesti nulti prag tolerancije tijekom ljetnog odmora s kaznama koje se neposredno uručuju kupcu.

Procijenjeni bruto promet krijumčarene robe u Italiji iznosi između četiri i šest milijardi eura godišnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙