FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U atenatatu u Bagdadu ubijena 3 civila

BAGDADU atenatatu u Bagdadu ubijena 3 civilaBAGDAD, 10. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Tri su civila ubijena a 15 ihje ranjeno u atentatu automobilom-bombom u petak navečer u Bagdadu,objavili su izvori ministarstva unutarnjih poslova.
BAGDAD, 10. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Tri su civila ubijena a 15 ih je ranjeno u atentatu automobilom-bombom u petak navečer u Bagdadu, objavili su izvori ministarstva unutarnjih poslova.

"Tri civila su ubijena i 15 je ranjeno u eksploziji automobila-bombe parkiranog blizu trgovačkog centra šijitske četvrti Sholaa, na sjeveru Bagdada, oko 20 sati po srednjoeuropskom vremenu", rekao je taj izvor.

Eksplozija se zbila jedan sat prije redarstvenog sata kada se masa ljudi nalazila na tržnici, dodao je taj izvor, preciziravši da su žrtve prebačene u bolnicu.

U utorak je auto-bomba eksplodirao u istoj četvrti pri čemu je 28 osoba ranjeno, ali broj atentata u glavnom gradu ipak se smanjio od 29. svibnja, kad je pokrenuta operacija Munja kojoj je svrha svladati nasilje u Bagdadu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙