FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na biciklijadi na drniškom području poginuo talijanski državljanin

ŠIBENIK, 8. lipnja 2005. (Hina) - Biciklist, koji je oko 11 satipronađen mrtav na cesti Miljevci-Pakovo Selo na drniškom području, talijanski je državljanin Paolo Cerrai, potvrdio je Hini istražnisudac Županijskog suda u Šibeniku Dalibor Dukić, koji je obavio očevidna mjestu nesreće.
ŠIBENIK, 8. lipnja 2005. (Hina) - Biciklist, koji je oko 11 sati pronađen mrtav na cesti Miljevci-Pakovo Selo na drniškom području, talijanski je državljanin Paolo Cerrai, potvrdio je Hini istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Dalibor Dukić, koji je obavio očevid na mjestu nesreće.

Cerrai (70) je s grupom talijanskih turista jučer stigao u hotelsko naselje "Solaris" kod Šibenika, a jutros je sudjelovao u biciklističkoj utrci prema Nacionalnom parku "Krka".

Prilikom povratka u Šibenik u zavoju kod zaseoka Donji Vlajići Cerrai je pao s bicikla i zadobio smrtonosne ozljede glave.

Dojavu o nesreći policija je primila telefonski oko 11 sati, nakon čega je na mjesto događaja došla ophodnja policijske postaje Drniš.

Ni policija, ni sudac Dukić, zasad nemaju informaciju o tomu kako se nesreća dogodila jer nitko od sudionika biciklijade nije vidio kako je Cerrai pao s bicikla. Uzrok smrti trebao bi biti utvrđen obdukcijom koja će biti obavljena na Odjelu patologije Opće bolnice Šibenik gdje je, po nalogu istražnog suca, prevezeno tijelo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙