FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Talijanski biciklist umro od prijeloma lubanje i nagnječenja mozga

ŠIBENIK, 9. lipnja 2005. (Hina) - Talijanski biciklist Paolo Cerrai(66) iz Livorna , koji je jučer oko 11 sati pronađen mrtav na cestiMiljevci- Pakovo Selo na drniškom području, umro je zbog prijelomakostiju baze lubanje s nagnječenjem mozga, izvijestila ješibensko-kninska Policijska uprava nakon obdukcije, koja je obavljenana Odjelu patologije Opće bolnice u Šibeniku.
ŠIBENIK, 9. lipnja 2005. (Hina) - Talijanski biciklist Paolo Cerrai (66) iz Livorna , koji je jučer oko 11 sati pronađen mrtav na cesti Miljevci- Pakovo Selo na drniškom području, umro je zbog prijeloma kostiju baze lubanje s nagnječenjem mozga, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava nakon obdukcije, koja je obavljena na Odjelu patologije Opće bolnice u Šibeniku.

Ispitujući okolnost nesreće, djelatnici Policijske postaje Drniš utvrdili su da se grupa talijanskih turista, koja je odsjela u hotelskom naselju "Solaris", jučer tijekom jutra biciklima uputila prema drniškom području.

Na povratku, oko 10,50 sati, četiri su se biciklista odvojila od grupe i iz smjera Kaočina županijskom cestom krenula prema Ključu. Na raskrižju sa županijskom cestom Kaočine- Pakovo Selo došlo je do kontakta dvojice talijanskih biciklista, koji su zatim izgubili nadzor nad upravljačima i pali na cestu.

Šezdesetosmogodišnji talijanski državljanin pri padu je zadobio lakše ozljede lijeve ruke, dok je 66-godišnji Cerrai poginuo na mjestu nesreće.

Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku, a o svemu će, navodi se u današnjem policijskom priopćenju, biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙