FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veleposlanik misije OESS-a posjetio Gospić

GOSPIĆ, 21. lipnja 2005. (Hina) - U Ličko-senjskoj županiji u zadnječetiri godine nije bilo međunacionalnih izgreda, a uspješno seostvaruje i povratak povratnika i izbjeglica, istaknuli su nakonrazgovora u Gospiću s veleposlanikom Misije OESS-a u Hrvatskoj JorgeomFuentesom ličko-senjski župan i gospićki gradonačelnik Milan Jurkovići Milan Kolić.
GOSPIĆ, 21. lipnja 2005. (Hina) - U Ličko-senjskoj županiji u zadnje četiri godine nije bilo međunacionalnih izgreda, a uspješno se ostvaruje i povratak povratnika i izbjeglica, istaknuli su nakon razgovora u Gospiću s veleposlanikom Misije OESS-a u Hrvatskoj Jorgeom Fuentesom ličko-senjski župan i gospićki gradonačelnik Milan Jurković i Milan Kolić.

Do kraja ove godine završit će obnova kuća za povratnike i izbjeglice, a s Područnim uredom Misije OESS-a u Gospiću uspješno se pripremaju programi razvoja Ličko-senjske županije na načelima rada Europske unije, rečeno je u razgovorima.

Veleposlanika Fuentesa zanimali su rezultati u razvoju gospodarstva i infrastrukture u Gospiću i Županiji. Istaknuo je da će s predsjednicima Republike Hrvatske i Vlade učiniti sve kako bi Hrvatska što prije počela pregovore o pristupu Europskoj uniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙